Η Περιοχή

Διασκέδαση στον Χάρτη

volos hotel map entertainment

Κάντε "κλικ" παραπάνω για να δείτε τον χάρτη με τις επιλογές διασκέδασης και φαγητού στο Βόλο

Ο Καιρός

Διασκέδαση και Φαγητό

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η Παραλία

volos-paralia

Το καλύτερο μέρος για βόλτες. Με τα τσιπουράδικα, τις καφετέριες, τα εστιατόρια, τα φαστ φουντ, την ιχθυαγορά του Βόλου. Με τα πόδια ή ποδήλατο, όλοι είναι εδώ χειμώνα καλοκαίρι.

 

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τα Τσιπουράδικα

volos-tsipouradiko

Ξεκίνησαν το 1922 με τους πρόσφυγες τις Μικράς Ασίας που εγκαταστάθηκαν στη πόλη του Βόλου. Η περιοχή διαθέτει ούτε λίγο ούτε πολύ γύρω στα 400 τσιπουράδικα. Πολλά βρίσκονται στην παραλία αλλά και διάσπαρτα στα στενά της πόλης για παραδοσιακό τσίπουρο και θαλασσινούς μεζέδες.

   

PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο πεζόδρομος της Ερμού

volos-ermou

Για ψώνια ή για βόλτα, για περπάτημα ή καφέ. Είναι ο κύριος άξονας του εμπορικού κέντρου. Εκεί βρίσκεται και ο ναός του προστάτη της πόλης, του Αγίου Νικολάου, με το κλασσικό καμπαναριό του.

 

PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο Άγιος Κωνσταντίνος

volos-agios-kostantinos

Η συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου πήρε το όνομά της απο τον επιβλητικό ναό που βρίσκεται στο τέλος της παραλίας του Βόλου. Εκεί βρίσκεται το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου ιδανικό για πρωινούς και βραδινούς περιπάτους.

   

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τα Παλαιά Βόλου

volos-palaia

Στην παραδοσιακή συνοικία των Παλαιών του Βόλου μπορεί κανείς να βρει τα πάντα, απο gourmet εστιατόρια μέχρι μικρά καφέ τσιπουράδικα και μαγαζιά απο επαγγέλματα που έχουν εκλείψει.

 

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η Πορταριά και η Μακρυνίτσα

volos-portaria

Στο βουνό των κενταύρων, το Πήλιο, τα δύο χωριά βλέπουν πανοραμικά προς τον Βόλο και τον Παγασητικό, με ρυάκια, πλατάνια, πλατείες και πλακόστρωτα.

   

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η Αγριά

volos-agria

Το χωριό της Αγριάς εκτείνεται παραλιακά εντός του Παγασητικού. Απέχει λίγα χιλιόμετρα απο το κέντρο και είναι κύριος πόλος έλξης τουριστών και Βολιωτών το καλοκαίρι για την νυχτερινή του ζωή.

   
/
  • English (United Kingdom)
  • Greek
ΜΗ.Τ.Ε.0726K012A0184501 created by tourix | Copyright 2000 - 2012 Philippos Hotel Solonos 9, Volos  T: +30.2421037607-8 F: +30.2421039550 tripadvisor twitter facebook google plus hotel page

Ξενοδοχείο Φίλιππος Βόλος

Δωματια και διαμονη στο ξενοδοχειο Φιλιππος στο βολο